Пакет Omniflex, Aktiv+, Kurkumin gel

1,980.00ден

Леснотија во движењето
За здрави и цврсти коски и зглобови.

Omniflex – Течен додаток во исхраната кој содржи комбинација од внимателно избрани активни состојки: колаген, глукозамин, хондроитин и хијалуронска киселина кои се природно присутни во човековото тело и имаат важна улога во градбата и заштитата на сврзното ткиво.
Единечна цена : 1440.00 МКД

Aktiv+ таблети – Допринесува за подобрување на здравјето на зглобниот систем. Особено се препорачува при ревматски болести како остеоартрит, кај жени во менопауза како превентива од остеопороза, при сите состојби кај кои дошло до оштетување на ‘рскавиците и кај спортски повреди. Со негова континуирана употреба се намалува болката и се олеснува и подобрување движењето. Содржи: Глукозамин, МСМ и хијалуронска киселина.
Единечна цена : 420.00 МКД

Куркумин гел – Богатата формула содржи дури 6 прирдони состојки за потполн ефект: куркума, хондроитин, гавез, камфор, каранфилче и ментол. Високопрочистениот хондроитин е заслужен за регенерација на истрошените делови на телото, како `рскавиците и зглобовите, додека куркумата благотворно смирува. Ефектот на ладење дополнително допринесува на чувството за полесно движење.
Единечна цена : 420.00 МКД

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).