Маст за бебе – пеленска регија

120.00ден180.00ден

Посебно формулирана маст за чувствителната кожа на бебето, за нејзино зачувување. Има смирувачко делување. Природните состојки (ланолин, вазелин, бадемово масло, бадемова вода) ја штитат нежната детска кожа од различни надворешни дејства и спречуваат нејзино сушење.
Наменета е за нега на сува кожа, за заштита на кожата во пеленскат арегија и превенција на пеленски осип.

Јасно

Дополнителни информации

Пакување

,