Ракавица за отстранување шминка и нечистотии

360.00ден

– Изработена од памучен материјал, за чија изработка не се користат хемикалии.
– Синтетичките производи може да предизвикаат алергија, па заради тоа памукот е најдобар избор.
– Се користи за отстранување на шминка и нечистотии од лицето, врши благ пилинг, масажа и овозможува подобра циркулација на крвта во лицето.

Опис

Материјал:
100% природен памук