Машки анатомски кломпи 603

1,380.00ден

Анатомски кломпи

  • Материјал : природна кожа
  • Газиште : природна кожа
  • Ѓон : ПУ

Подесиво ремче кое овозможува совршена атхезија со стапалото

Јасно

Опис

Висина на ѓон:
4,5цм

Начин на одржување:
Бришење со мека и сува крпа или четка

 

 

Дополнителни информации

Димензии N/A
Боја

Број

, , , , ,