Mubb anatomic 160102

1,320.00ден

Mubb женски анатомски кломпи со дупчиња во бела и црна боја се наменети за лица чија работа побарува долготрајно стоење, како и за сите оние кои сакаат да се чувствуваат удобно во своите обувки.
Благодарејќи на подесивиот ремен овозможено е совршена атхезија на стапалото, додека обликот на ѓонот поттикнува правилно држење на цело тело.
Самата анатомска влошка е збогатена со гел-масажа која поттикнува циркулација и отстранува отоци, умор и болки во листовите.
Производот е направен исклучиво од природна кожа, увезена од Италија.

Кломпите поседуваат сигурносен сертификат за работни обувки: EN ISO 20347:2004

E – го намалува ударот при одење во делот на петицата
OB – опремата е во склад со основните безбедносни барања за работни обувки
SRC – обувките се отпорни на клизање на керамички и челични подлоги

  • Материјал : природна кожа
  • Газиште : природна кожа
  • Ѓон : ПУ
Јасно

Опис

Висина:
~4cm

Упатство за одржување:
Чистење со сува крпа

Дополнителни информации

Димензии N/A
Боја

,

Број

, , , , ,