Mubb 8118/1

1,800.00ден

Анатомски кломпи

  • Материјал : природна кожа
  • Газиште : природна кожа
  • Ѓон : ПУ

Подесиво ремче кое овозможува совршена атхезија со стапалото

Јасно

Опис

Начин на одржување:
Бришење со мека и сува крпа или четка

Дополнителни информации

Број

, , , , ,