Сапун со масло од чилеанска роза

205.00ден

Се препорачува за секојдневна употреба. Овој сапун е исклучително лесен и нежен кон кожата, со негова употреба Вашата кожа ќе ставе свиленкаста и мазна. Покрај висококвалитетното масло од чилеанска роза и другите драгоцени масла, овој сапун содржи и водичка која се добива од листови од рози. Таквата своја структура и специфичниот нежен мирис и пружи на Вашата кожа совршено уживање.

Опис

Пакување:
90г