Сапун со масло од сончоглед

78.00ден

Сапун со масло од сончоглед со внимателно одбрана комбинација на билни состојки се препорачува за мење и отстранување на шминката, бидејќи е погоден за сите типови на кожа.
Пружи изглед на помека, помазна и поздрава кожа.
Наменет е за секојдневна употреба, ја штити природната влажност на кожата и може да се користи за раце, тело или лице.
Нежната формула на сапунот е погодна и за лица со чувствителна кожа.

Опис

Нето тежина: 65g