Компанијата ,,Галев 2002″ веќе 19 години успешно престојува на Македонскиот пазар.

Главната дејност е увоз на природни лекови, додатоци во исхраната, природна козметика и медицински (анатомски) обувки.

Седиштето на нашата компанија се наоѓа во Кавадарци, 1430 – Македонија.