Ledi anatomic 716

1,380.00ден
1,173.00ден

Изработени од природна волна во комбинација со анатомски обликувано газиште од природна кожа.

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Црвена
  • кајсија
Јасно

Домашни анатомски обувки

Број

, , , , ,

Боја

,

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).