Mubb anatomic 160102

1,380.00ден

Mubb женски анатомски кломпи со дупчиња во бела и црна боја се наменети за лица чија работа побарува долготрајно стоење, како и за сите оние кои сакаат да се чувствуваат удобно во своите обувки.
Благодарејќи на подесивиот ремен овозможено е совршена атхезија на стапалото, додека обликот на ѓонот поттикнува правилно држење на цело тело.
Самата анатомска влошка е збогатена со гел-масажа која поттикнува циркулација и отстранува отоци, умор и болки во листовите.
Производот е направен исклучиво од природна кожа, увезена од Италија.

Кломпите поседуваат сигурносен сертификат за работни обувки: EN ISO 20347:2004

E – го намалува ударот при одење во делот на петицата
OB – опремата е во склад со основните безбедносни барања за работни обувки
SRC – обувките се отпорни на клизање на керамички и челични подлоги

 • Материјал : природна кожа
 • Газиште : природна кожа
 • Ѓон : ПУ
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • Бела
 • Црна
Јасно

Упатство за одржување:
Чистење/бришење со сува крпа

Број

, , , , , ,

Боја

,

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).