Anatomski klompi Mubb 8118/2

1,800.00ден

Анатомски кломпи

  • Материјал : природна кожа
  • Газиште : природна кожа
  • Ѓон : ПУ

Подесиво ремче кое овозможува совршена атхезија со стапалото

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Јасно

Начин на одржување:
Бришење со мека и сува крпа или четка

Број

, , , , ,

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).