MUBB anatomic man

1,200.00ден

Изработени од природна волна во комбинација со анатомски обликувано газиште од природна кожа со анти-шок систем*.

*Со апсорбција на вибрациите од чекорите се растеретува ‘рбетот, карлицата и колената при чекорење и се дополнува со удобност на стапалата.

  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Јасно
Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).