URO BALANCE

600.00ден

Иновативна комбинација од екстракт од брусница, Д-маноза, троскот и витамин Ц.
Американската брусница е природна помош во лекувањето на вообичаени инфекции на уринарниот тракт.
-Д-манозата делува на едноставен начин така што цврсто се врзува за површинските ластари на E. coli. Бактериите врзани за Д-маноза се исфрлаат од телото со мокрење.
Троскот помага да се излачува вода преку уринарниот тракт.
Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

Употребата зависи од возраст.

Пакување:
250ml

СОДРЖИ Во 30ml
Д-маноза 2,5 mg
Екстракт од билка троскот 100 mg
Екстракт од плод од америчка брусница 100 mg
Витамин Ц 80 mg

ПРЕПОРАЧАНА ДНЕВНА ДОЗА

  • Од 3 до 6 години – 15 ml еднаш на ден
  • Од 6 до 12 години – 15 ml два пати на ден
  • Од 12 години и возрасни – 30 ml еднаш на ден

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:
Не се препорачува за бремени жени и доилки.
Не се препорачува да се зема во комбинација со мечкино грозје.

Можеби ќе Ви се допадне и…

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).