Beta Glukan сируп

660.00ден

  • Вирусите и бактериите напаѓаат. Биди здрав и јак, како суперјунак!
  • Бета глукан е течен додаток во исхраната со бета глукан, цинк и витамин Ц, идеален за имунитет кај деца и возрасни.

Завршено клиничко испитување за Бета Глукан сируп во Институт за белодробни заболувања кај децата – Козле

Содржи високопрочистен природен бета-(1,3/1,6)-Д-глукан, добиен од квасец. Се работи за состојки кои веќе со децении интензивно се испитуваат. Повеќе клинички студии докажаа за неговото силно позитивно делување на имунолошкиот систем.
Витамин Ц и цинкот допринесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем.
Бета глукан може да го земаат деца од една година, па нагоре. Се препорачува превентивна употреба, како и употреба за времетраење на инфекцијата и после болеста за побрзо опоравување на исцрпениот организам. Дозволена е континуирана употреба во тек на целата година, при што се постигнуваат неверојатни резултати.

Не содржи додатни ароми. Сокот од јаболко и етеричното масло од портокал го даваат овошниот вкус кој децата го обожуваат.

  • Beta glukan сируп
  • Практична примена – еднаш дневно, во било која доба од денот со помош на веќе обележан дозер кој е вклучен во производот.
  • Дозволена континуирана употреба, нема потреба од пауза за време на употребата.
    Не содржи глутен, шеќери, додадени бои и арома.
    Содржи засладувач сорбитол.

Пакување:
150мл

Составот и дозирањето се прикажани на сликите.

Почитувани посетители, со цел подобрување на корисничкото искуство, оваа страница користи колачиња (eng. “cookies”).